•    Review support voor Luka Bloom @ Roepaen Podium te Ottersum, 19 mei 2012 - door Joost Festen


  1.    Artikel-interview  Dagblad De Limburger-kaatvanvlaanderen.pdf  (12 jan. 2012)


  1.    Recensie ‘Local hero’ in LiveXS, pag. 15 (jan-feb 2012)

    Recensie uit België, www.rootstime.be (3 jan. 2012)
“Van Vlaanderen kan zingen, zeker. En het komt aan! Normaal gesproken gaat bij mij al gauw het licht uit bij een muzikant die zo kan vertragen, maar op de een of andere manier blijf ik hangen bij de liedjes van Kaat. Vooral als ze wat rauwer worden. Voorbeelden te over op Snowdog: ‘Over Your Dead Body’, ‘Home At Last’ en ‘Tie Me’ zijn prachtig.” (Jan Douwe Kroeske, 2 Meter Sessies, 5 dec. 2011)


“‘Cheated By Love At First Sight’ begint als een alleraardigst radioliedje, zonder al te veel pretentie. Maar als dan het intieme refrein aanbreekt, komt er een stortvloed van gevoel over je heen, gebracht in de vorm van zoete zang over een niet duivels ingewikkelde gitaarriff. Het doet denken aan de absolute hoogtepunten van bijvoorbeeld K’s Choice.

Nog zo’n hoogtepunt is ‘Some Kind Of Mary (Star Of The Sea)’, waar je al vrij snel het idee hebt dat Johnny Cash, na zijn overlijden, voor een deel in Kaat is gekropen.”


Kaat heeft de stem,het gevoel en vooral het talent om met vrij weinig heel veel te maken.” (Festivalinfo, 3 dec. 2011)


“Snowdog van Kaat van Vlaanderen mag er zijn. Deze Nederlandse singer-songwriter heeft een jazzy stem met een donker randje en is van de mooie luisterliedjes.” (Lust For Life, jan/feb 2012)


“Het debuut van Kaat van Vlaanderen bevindt zich in het comfortabele grensgebied tussen pop en jazz. Ze heeft een mooie, lage stem en wordt smaakvol begeleid. Als Radio 2 in de donkere wintermaanden met deze plaat aan de haal gaat, dan komt het echt helemaal goed met Kaat.” (Mania # 283)  1.    Do It Yourself Pagina in de nieuwe editie Jan-Feb 2012 van FRET magazine van Muziekcentrum    Nederland


•    Dablad De Limburger • Sep 26, 2008 • De Limburger sep08-.pdf

     Mijn eerste interview dat, naast mijn beeldend kunstenaarschap, ook ging over mijn muzikale dromen.

 

vul je email adres in